Zit jij erbij? Lees de 6 aanzoeken die kansmaken op een videograaf!

Zit jij erbij? De 6 kanshebbers!Wauw, wat zijn wij overweldigd door het aantal geweldige reacties dat we hebben mogen ontvangen op de winactie ‘Win een videograaf’. De verhalen, filmpjes en foto’s stroomden binnen! Wat een geweldige liefdesverhalen, allemaal uniek en romantisch. Wat een fantastische manier om op deze manier te beginnen met Trouwdag.nl en een bruidspaar blij te mogen maken met deze fantastische prijs! We willen jullie, onze volgers, daarom een aantal aanzoeken laten zien en hebben daarom alvast de 6 overgebleven kanshebbers op een rijtje gezet!

1. Stephanie & Maikel

Op haar dertigste verjaardag kreeg Stephanie in het bijzijn van al haar vrienden en familie een kousenband van haar vriend Maikel. Ze schaamde zich in eerste instantie tot het moment dat het kwartje viel dat hij haar ten huwelijk wilde vragen! Op het moment dat ze ‘ja’ zei knalde het vuurwerk in de lucht. Dat is nog eens een verjaardag vieren wat ons betreft!

2. Maikel & Eliane
Oudejaarsavond heeft altijd al iets magisch en wanneer je dan ook nog eens ten huwelijk word gevraagd is het natuurlijk dubbel feest! Elaine stuitte op oudejaarsavond opeens op een prachtige ring in haar champagneglas, keek naar rechts en zag haar partner op zijn knieën zitten!

3. Oui, Paris!

Wie houdt er niet van? Een aanzoek in Parijs! Mariska werd door haar liefje (geheel onverwachts) gevraagd in de stad der liefde voor de Arch de Triomph. Zucht, wij houden ervan!

4. Kelly

Bijna was hij gesnapt bij de douane, ze hadden namelijk de verlovingsring gevonden in zijn tas! Deze jeugdliefdes zijn al 8 jaar bij elkaar en tijdens een excursie naar een van de vele eilandjes rondom de Dominicaanse Republiek ging hij dan ook eindelijk op zijn knieën. Het antwoord kun je wel raden!

5. Gerwin & Anna

De eerste keer dat hij haar ontmoette, zei hij tegen haar neef dat hij met haar ging trouwen… Kan het nog romantischer? Gerwin (Nederlands) ontmoette zijn grote liefde Anna in Budapest. Hij viel als een blok voor haar en en leerde speciaal voor het aanzoek een woordje Hongaars om zo haar ouders om haar hand te kunnen vragen.

6. Lisa & Sanne

Wat werden wij gegrepen door het verhaal van deze twee lovebirds! Lisa regelde voor Sanne dat het dakterras, van de berghut waar zij verbleven tijdens hun wintersportvakantie, alleen open ging voor hun 2 voor dit speciale moment. Op 3300 meter hoogte ging Lisa op haar knieën en stelde de grote vraag!

Wil jij de winactie en actievoorwaarden nog eens doorlezen? Klik dan hier. 

Houd onze social kanalen goed in de gaten want aanstaande vrijdag (26 april) gaan we de top 2 bekend maken! Spannend! Door middel van een poll op Facebook zal er hierdoor een winnaar ontstaan. Dit bruidspaar zal een videograaf ontvangen op hun bruiloft t.w.v. van €1452!

 

Liefs,

Lynn van Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.