Yes, nog meer versoepelingen omtrent bruiloften!

Gisteravond 19.00 uur zaten we weer met zijn allen in spanning voor de televisie. Welke maatregelen zullen nu versoepeld worden? Biedt dit mogelijkheden voor bruiloften? Wij vertellen je in dit blog meer.

Basisregels

De basisregels blijven zoals ze zijn. Dit verrast ons niet en we verwachten dat dit ook nog wel eventjes zo blijft. We moeten 1,5 meter afstand houden van elkaar en handen schudden en kussen niet is er nog niet bij. Een uitgebreide felicitatie voor jullie bruiloft of verloving zit er daarom nog even niet in. Ook mag iedereen met klachten zich laten testen.

Mogelijkheden

Er is geen maximum meer voor het aantal personen. Dit biedt ook mogelijkheden! Zo kunnen bruidsparen er voor kiezen om bijvoorbeeld in plaats van een feest een borrel te houden. Tijdens een borrel kan je je gasten aan tafels zetten en er zo voor zorgen dat alle genodigden aan tafels kunnen zitten en zo afstand kunnen houden. Een feestavond met dansen is lastig gezien je in die situatie geen 1,5 meter afstand kan houden.

Rond 1 september wordt er opnieuw bekeken of er nog regels versoepeld kunnen worden. Tot die tijd: laten we ons houden aan de regels, en voor de verloofde die de komende periode toch gaan trouwen veel plezier en liefde gewenst!

Liefs,

Lynsey
Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.