Wat doe je de dag na je bruiloft?

Jullie hebben een fantastische dag gehad en nog tot diep in de nacht doorgefeest met familie en vrienden. Wellicht hebben jullie een mooie locatie geboekt voor een romantische huwelijksnacht en een prachtige nacht gehad. Maar wat doe je eigenlijk de dag na je bruiloft? Hieronder vind je enkele leuke activiteiten om samen te doen de dag na het feest.

Uitslapen!!
Hebben jullie een hotel of een huisje geboekt? Of slapen jullie lekker thuis? Na al dat gefeest is het heerlijk om de volgende ochtend lekker lang uit te slapen. Op deze manier kun je relaxed beginnen met een uitgebreid ontbijt of misschien zelfs een champagne-ontbijt.

Cadeautjes uitpakken
Op jullie trouwdag zelf is het misschien niet mogelijk om alle cadeautjes uit te pakken. Helemaal niet erg, want dit kunnen jullie de volgende dag rustig samen doen.

Foto’s bekijken
Er zijn natuurlijk 1001 mogelijkheden voor fotografie op jullie bruiloft! Stond er een Photobooth? Was er een fotograaf aanwezig? Of heeft iedereen met eigen telefoons foto’s gemaakt? Het is hartstikke leuk om de volgende dag de foto’s van jullie bruiloft te bekijken.

Koffers pakken voor de huwelijksreis
Als jullie vlak na jullie huwelijksfeest op huwelijksreis gaan, is het verstandig op tijd de koffers in te pakken. Zo hoef je de dag na de bruiloft alleen nog de laatste dingen te regelen.

Hebben jullie al een mooie locatie gevonden waar jullie de volgende ochtend wakker willen worden? Klik hier voor een ruim aanbod aan locaties om te overnachten!

Liefs,

Lynsey
Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.