Trouwen op een kasteel

Op naar een: “Zij leefden nog lang en gelukkig!”

Een sprookjesachtige huwelijkslocatie! Trouwen op een kasteel kan in alle seizoenen prachtig zijn, maar in de winter trouwen is fantastisch, zeker als jullie het geluk hebben dat alles bedekt is onder een laagje sneeuw. De sfeerlampjes in de bomen bij Kasteel De Vanenburg en de kaarsen en fakkels geven echt het winterse gevoel. Een kasteel als trouwlocatie in de winter is erg sprookjesachtig en biedt veel ideeën voor dit romantische seizoen.

Een winterse bruiloft is van harte aan te raden. Het landgoed van Kasteel De Vanenburg is prachtig en erg fotogeniek. Met geluk ligt er sneeuw of ijs. Dit maakt het extra bijzonder!

Prachtige fotolocatie

Stiekem hoop je op een mooi laagje ijs of sneeuw. In het winterse wonderland is het landgoed helemaal sprookjesachtig. Zien jullie het al voor je: prachtige foto’s bij besneeuwde grachten, op het bruggetje of gedragen worden in de kasteeltuinen? En als het ijs op de vijver en op de grachten dik genoeg is, durven jullie het dan aan om een rondje te schaatsen? Ook als er geen sneeuw of ijs is, biedt het landgoed jullie fotograaf nog volop inspiratie om prachtige foto’s te maken. Is het toch te koud buiten? Ontdek de fotoplekjes in het kasteel: op de trap met de rode loper of bij de hoge ramen in een van onze stijlvolle zalen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Winter thema

Er zijn vele manieren om het winterse thema terug te laten komen. Laat een stylist spelen met kleuren en zorgen voor de aankleding van de ceremonie, diner of feestzaal. Het kasteel biedt de juiste sfeer voor een winterse aankleding. Met mooie tuinfakkels naar de feestlocatie en wanneer jullie gasten even naar buiten gaan, kunnen ze onder het genot van een lekkere warme chocolademelk opwarmen bij de vuurkorf.

Eten en drinken

Een winterse bruiloft is perfect om het eten en drinken anders in te vullen dan anders. Wat dachten jullie van een borrel met Glühwein of chocolademelk met winterse hapjes. De lekkernijen uit de keuken van Kasteel De Vanenburg zoals een appelflap, warme stroopwafel of bitterballen zijn bij iedereen geliefd.

Voor de bruidstaart zijn er ook veel winterse ideeën. Wat dacht je van een bruidstaart in winterse kleuren: wit, ijskoud blauw of zilver. Deze kan je vervolgens prachtig decoreren met dennenappels, sneeuwvlokjes of cranberries.

Overnachten

Maak jullie winterse huwelijksdag compleet met een overnachting in een van de suites van Kasteel De Vanenburg. Zo genieten jullie met zijn tweetjes nog even na van jullie dag. Voor jullie gasten is het ook mogelijk om na de feestavond te genieten van een prinsheerlijke overnachting. In totaal zijn er 52 hotelkamers verspreid over het landgoed en rondom het kasteel.

Meer weten?

Kasteel De Vanenburg maakt geheel vrijblijvend een offerte op maat naar jullie wensen. Neem gerust contact op. Melissa nodigt jullie graag uit om een afspraak te maken voor een rondleiding en om de mogelijkheden te bespreken.

Liefs,

Lynsey
Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.