trouwdag-in-de-sneeuw-trouwen

Trouwen in de sneeuw

Het is deze week flink koud geweest in Nederland, absoluut niet het meest ideale weer om je trouwdag in ons kikkerlandje door te brengen. Trouwauto’s die niet starten, trouwambtenaren die vast staan in de file, je trouwboeket nog in de knop in plaats van in bloei. Nee, we wachten wel op het voorjaar of nog langer tot de warmte van de zomer om de trouwdag te vieren.

Wat natuurlijk wel een super leuk alternatief is; trouwen in de sneeuw! De bergen van Oostenrijk of Zwitserland, de witte piste op de achtergrond. Zelf moet ik er niet aan denken hoor, ik heb een hekel aan kou, maar toch lijkt het mij een bijzondere trouwdag zo in de sneeuw, de skiërs en snowboarders door het beeld én natuurlijk samen klunzen in de skilift met je jurk.

trouwdag en sneeuwWe zijn eens op onderzoek uitgegaan en er blijken dus best veel mensen hun trouwdag in de sneeuw te vieren om uiteenlopende redenen. “We hebben elkaar 10 jaar geleden ontmoet in de sneeuw dus vonden we het geweldige om onze trouwdag op de plaats te vieren waar we elkaar ontmoet hebben” hoorde we van Peter en Annemarie. Nienke en Wilmar hadden een hele andere reden: “we zijn allebei fanatieke wintersporters, al jaren gaan we minimaal 2 keer per jaar naar de sneeuw om te snowboarden en te langlaufen. Ook onze vrienden zijn allemaal gek van de sneeuw dus vonden wij het letterlijk een super cool idee om onze bruiloft in de sneeuw te vieren. We hebben wel gekozen voor Tsjechië omdat dat met een grote groep toch een stuk voordeliger uitkwam.”

De foto’s van beide pasgehuwden liegen er niet om. Schitterende beelden, volle zon en een hele actieve dag met familie en vrienden. Dus… zijn jullie nog op zoek naar de ideale invulling van jullie trouwdag? Staar je niet direct blind op de zomer. Ook in de winter zijn er voldoende alternatieven.

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.