Trouwdag.nl is live!

Yes! Eindelijk is het zover: de lancering van Trouwdag.nl is een feit! Vanaf vandaag gaat het nieuwste trouwplatform van Nederland van start en wordt dit dé plek waar bruidsparen en leveranciers elkaar ontmoeten. De komende tijd zullen wij ons ontwikkelen zoals jullie langzaamaan jullie trouwdag vorm gaan geven. Trouwdag.nl is er voor jullie vanaf het aanzoek tot aan de huwelijksreis. Daarom ben je bij ons helemaal op het juiste (trouw)adres! Voor de organisatie van jouw trouwdag kun je namelijk bij ons terecht voor (persoonlijk) advies, zowel als leverancier als bruidspaar.

 

Inspiratie

Eerlijk is eerlijk: voor de meeste vrouwen begint het fantaseren over de trouwdag al vanaf dat ze een jong meisje zijn. En als de grote vraag dan is gesteld, wat is er dan leuker dan inspiratie opdoen? Dit begrijpen wij maar al te goed en daarom willen wij jou als de stralende bruid (en laten we de bruidegom niet vergeten😉) hierin ruimschoots voorzien. Dit doen we in de vorm van een goedgevulde Pinterest-pagina, een (warning!) zeer verslavende Facebook- en Instagram-pagina die vol staan met leuke feitjes en dilemma’s over jullie aankomende grote dag. Alle nieuwtjes houden we bij via onze LinkedIn- en Twitter-pagina en natuurlijk komen er ook hele gave winacties aan!

Blogpagina

Wat zijn de 10 meest unieke aanzoeken? Wat is een originele manier om je getuige te vragen? Top 10 trouwlocaties in Gelderland? Of hoe zorg je ervoor dat je niet teveel drinkt tijdens de trouwdag zelf? Onze blogpagina wordt goedgevuld met alle vragen die jullie jezelf stellen in de aanloop naar de grote dag toe! Ons Trouwdag Team snapt heel goed dat je op alles voorbereid wilt zijn en door erover te lezen, tips te verzamelen en checklists op te stellen komt dit helemaal goed. Wij staan voor je klaar en trouwen met je mee!

Leveranciers

Het organiseren van een bruiloft is al lastig genoeg, dus hebben wij er alles aan gedaan om het vinden van de juiste leverancier voor elk onderdeel van deze dag zo gemakkelijk mogelijk te maken! Dit hebben we gedaan door een doelgerichte zoekbalk op de website te plaatsen. Kies bij ‘Wij zijn op zoek naar’ voor de categorie waar je op zoekt, vul daarna de locatie in en zoeken maar! Je kunt bij elke leverancier gemakkelijk een bedrijfsomschrijving zien, maar ook adresgegevens, openingstijden en uiteraard kun je via één druk op de knop contact leggen.

 

We hopen je snel te zien op Trouwdag.nl en jullie te helpen met het verwezenlijken van de mooiste dag van jullie leven!

 

Liefs,

Team Trouwdag.nl 

 

Ben jij leverancier en zou je zelf graag adverteren op Trouwdag.nl? Ga dan naar de adverteerderspagina voor alle informatie!

 

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.