Trouwauto versiering

Een mooie trouwauto met prachtige versiering maakt een bruiloft al snel specialer. Het maakt je aankomst nog specialer!

Bloemen

Bloemen behoren tot een van de meest gebruikte versieringen voor de trouwauto. Je kan kiezen voor een prachtig bloemstuk op de motorkap maar je kan ook kiezen voor een slinger van bloemen aan de achterkant van de auto of. De bloemen kan je overal terug laten komen. Zo kan het bloemstuk voor je auto een vergrote versie zijn van het bloemstuk van de bruid en misschien heb je ook wel bloemen als decoratie verwerkt.

Persoonlijk

Eerder schreven wij een blog over blikken achter je trouwauto. Je kan natuurlijk kiezen voor de standaard maar je kan ook kiezen voor blikjes wat bij jullie past. Drinkt een van jullie veel frisdrank? Verzamel deze lege blikjes en hang ze achter de auto. Ook kan je kiezen voor linten. Deze kan je laten bedrukken met een persoonlijke boodschap.

Nummerbord

Trouwauto’s kan je voorzien van een speciaal nummerbord. Je kan kiezen voor de standaard ‘mr & mrs’ maar je kan natuurlijk ook kiezen voor de trouwdatum of jullie namen.

Autospiegel hoezen

Tegenwoordig kan je voor je autospiegelhoezen die je helemaal naar je eigen smaak kan laten maken. Je moet bij het bestellen van de autohoezen goed rekening houden met de maat. Sommige auto’s hebben grote spiegels en het zou vervelend zijn als het net niet zou passen.

Antennestrikjes

Kies je voor linten? Dan kan je er voor kiezen om als je volgauto’s hebt, deze allemaal te voorzien van hetzelfde antennestrikje. Zo kan iedereen zien dat jullie bij elkaar horen. Je kan het strikje nog extra opvrolijken met een bloem.

Meer weten of nog op zoek naar trouwvervoer. Neem een kijkje op onze website.

Liefs,

Lynsey
Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.