Stop niet met het plannen van je bruiloft!

Het klinkt misschien een beetje vreemd in deze onzekere tijden maar stop niet met het plannen van jullie bruiloft! Niemand weet hoe de situatie er over een paar weken of maanden uit ziet dus start gewoon met het plannen van jullie bruiloft!

Gastenlijst

Waarschijnlijk zit je in deze tijden, door alle maatregelen, meer aan huis gekluisterd dan normaal en heb je wellicht Netflix helemaal uitgespeeld ;-). Een start maken met het opstellen van jullie gastenlijst is helemaal geen gek idee. Het kan namelijk een hele klus zijn om te bepalen hoeveel mensen jullie uitnodigen en wie welk dagdeel mag komen. Ook heb je genoeg tijd om na te denken over jullie trouwgelofte. Vaak schrijf je dit pas kort voor de bruiloft op, maar nu heb je toch de tijd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een trouwgelofte in de vorm van een lied of gedicht. Genoeg tijd voor je creativiteit!

Winterbruiloft

We schreven er al eens een blog over, maar trouwen in de winter is supergaaf! In de zomer lijkt het allemaal een stuk beter en mooier door de (waarschijnlijk) heerlijke temperaturen maar waarom niet trouwen in de winter? Geniet van een heerlijk glas glühwein of een toffe winterbarbecue, alles is mogelijk! Omdat je in de winter niet in het hoogseizoen zit, kunnen de prijzen misschien ook een stuk gunstiger zijn.

Nieuwe datum

Heb je toch besloten om je bruiloft uit te stellen, of word je door de huidige Corona maatregelen gedwongen om je bruiloft te verzetten. Een troost, je bent vast niet de enige die hier last van heeft. Het enige wat je kan doen is samen met je leverancier opzoek gaan naar de beste oplossing. Voor de leveranciers is het ten slotte net zo vervelend als voor jullie. Heb je al een nieuwe datum op het oog? Tip: Leg deze dan ook snel vast.

Meer inspiratie? Op trouwdag.nl bieden wij een compleet overzicht van leveranciers, die jullie kunnen helpen om je trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken..

Liefs,

Lynsey
Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.