Spannend! Nog 1 maand tot jullie bruiloft!

Maand voor je huwelijk

Whaa… nog 1 maand en dan is jullie bruiloft! Is alles geregeld?! Ben je nog niet bezweken onder de stress? Wij hebben de allerlaatste punten verzameld waar je nog aan kan denken en dan ben je er echt helemaal klaar voor! 

Trouwjurk 

Ga nog één keer je trouwjurk passen inclusief de accessoires. Mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan dan is er nog ruimte om het te herstellen. Heb je ook bruidskindjes? Laat hun ook nog even de kleding passen en oefen met het brengen van de ringen of het strooien van de bloemen. 

Speeches 

Bepaal wie er tijdens de verschillende onderdelen mag speechen of iets mag voordragen. Neem dit samen met je ceremoniemeester op in het draaiboek en houd rekening met een eventuele uitloop. Dit is ook het moment om de laatste hand aan je trouwgeloften te leggen en te beginnen met oefenen. 

Hup, naar bed 

De laatste maand voor jullie bruiloft is een drukke maand voor de bruiloft. Waar je wel de tijd voor moet nemen is een goede nachtrust. Probeer niet 26 uur in een dag te proppen maar ga op tijd naar bed en let goed op je voeding. Voldoende slaap en gezond eten zijn namelijk het devies voor een stralende, gezonde huid! 

Vergeet als laatste ook zeker niet te genieten van alle voorbereidingen. Voor je het weet is alles weer achter de rug en zitten jullie op een wit zandstrand te genieten van jullie huwelijksreis. 

Trouwdag.nl biedt een totaaloverzicht van leveranciers om je hele bruiloft tot in de puntjes te organiseren. Neem een kijkje op onze website.  

Liefs,

Lynsey
Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.