Romantisch trouwen in de herfst!

Een koppel in de herfst. Mooie zon op de achtergrond die door de bomen schijnt

Hoewel niet iedereen direct denkt aan de herfst als ideale trouwperiode, willen we je in dit blog de mooie kanten laten zien van de herfst. Trouwen in de herfst is namelijk heel romantisch.

Natuur als aankleding

In de herfst is niet alleen de natuur prachtig, meestal is je droomlocatie ook nog beschikbaar. Je kunt zelfs nuttig gebruikmaken van de prachtig gekleurde natuur. Zowel de kleuren van de bladeren als de Hollandse wolkenluchten zijn mooi. Er is dan in de herfst misschien iets meer kans op regen en wind, het weer hoeft geen spelbreker van je huwelijk te zijn. Bovendien is er in Nederland het hele jaar door kans op slecht weer. Regen levert misschien nog wel originelere trouwfoto’s op met een knusse sfeer. Verder kun je de herfstkleuren gebruiken als inspiratiebron voor je bruidsboeket en verwerken in de aankleding van je bruiloftsfeest.

 

Betere beschikbaarheid
Wist je dat trouwen in de herfst nog meer voordelen biedt? De meeste trouwerijen vinden tussen april en september plaats. Daardoor is in die trouwperiode de beschikbaarheid van locaties en leveranciers beperkter. Wil je jouw bruiloft in de herfst vieren, dan zijn er meer data, fotografen en andere gewenste leveranciers beschikbaar.

 

Sfeervolle herfstdecoratie

Als het herfst is, vind je in de natuur prachtige bruiloftsdecoraties, zoals boombladeren, pompoenen, boomstammen en takken met bessen. Dit kun je zowel binnen als buiten verwerken, maar ook mooi in je bruidsboeket. In de herfst zijn er voor je boeket prachtige bloemen beschikbaar, zoals dahlia’s, asters, hortensia’s, heide en rozenbotteltakjes. Voor nog meer sfeer, kun je buiten vuurkorven en fakkels en binnen kaarsen gebruiken. Hoe romantisch is dat! Wil je een deel van je feest buiten vieren, zorg dan bijvoorbeeld voor heerlijk warme plaids of terrasverwarming.

 

Perfecte bruidsreportage

Voor de perfecte bruidsreportage is het warme herfstlicht uitermate geschikt. Tijdens de fotoshoot kun je optimaal gebruikmaken van de warme natuurkleuren, bijvoorbeeld in of vlakbij het bos.

 

Meer genodigden aanwezig
Wil je graag dat zoveel mogelijk genodigden aanwezig zijn bij jullie bruiloft? Dan maak je daarop meer kans in de herfst. In de zomer zijn namelijk veel mensen op vakantie. Nog zo’n mooi voordeel om je huwelijk in de herfst te vieren. Je kunt nu al je trouwerij voor de herfst van 2020 voorbereiden door op Trouwdag.nl naar het uitgebreide aanbod te kijken. Veel inspiratie gewenst en succes bij de keuze van je trouwlocatie en leveranciers.

Liefs,

Lynsey
Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.