Prosos is troste partner van Trouwdag.nl

“Prosos is een betrouwbare partner in salesgedreven fullservice marketing- en communicatie opdrachten”

Even voorstellen

Prosos is een fullservice marketing- en communicatiebureau. Sinds 2013 werkt Prosos voor zowel grote als kleine bedrijven. Wij zien ons niet als opdrachtgever maar als partner in business.

Wat doet Prosos?

Als partners in salesgedreven fullservice marketing- en communicatie opdrachten werken wij graag samen met onze klanten. Wij denken graag mee op proactieve wijze om samen tot het beste resultaat te komen. Geen vraag is voor ons te gek en wij zullen niet snel iets uit de weg gaan. Op deze manier bouwen we elke dag weer aan een sterke en betrouwbare relatie met onze partners.

Prosos is Trouwdag.nl

Prosos is bij trouwdag.nl verantwoordelijk voor de gehele marketing- en communicatiestrategie zowel online als offline. Zo heeft Prosos de website gebouwd, ingericht en verzorgen zij tevens het onderhoudt voor de website. Daarnaast is Prosos verantwoordelijk voor alle uitingen op de diverse Social mediakanalen van Trouwdag.nl. Uiteraard delen we ook interessante nieuwsitems en schrijven we blogs over actuele onderwerpen zodat de bezoekers van Trouwdag.nl op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen de trouwbranche.

Wat kan Prosos voor jou betekenen?

  • Je hebt geen website en wil deze wel graag;
  • Je hebt een website maar deze is slecht vindbaar in Google;
  • Je hebt een website maar hij is niet naar je zin en je kan hem niet onderhouden;
  • Je hebt geen social media kanalen;
  • Je weet niet de juiste doelgroep op social media te bereiken en hebt geen interactie met je volgers;
  • Je hebt weinig volgers op social media;
  • Je staat op een beurs maar hebt geen flyers, visitekaartjes of rollup banners;
  • Je wilt een nieuwe huisstijl zodat je bedrijf aansluit bij je eigen identiteit.

Denk je bij het lezen van deze punten “Ja, ik wil graag samen werken met Prosos“, schroom niet en neem contact met ons op! We bekijken samen hoe we jouw handvatten kunnen geven om samen jouw bedrijf naar een hoger platform te tillen. In een eerste gesprek bespreken we graag wat we voor elkaar kunnen betekenen. Liever eerst een e-mail of appje sturen? Dat mag natuurlijk ook!