Originele ideeën voor jullie huwelijksaankondiging!

Originele ideeën voor jullie huwelijksaankondiging!Trouwdag blog huwelijksaankondigin

De hele wereld mag het weten: jullie gaan trouwen! Dit wil je natuurlijk op een toffe manier vertellen en dan is het wel leuk om dit op een originele wijze te doen. Wij zijn voor jullie op onderzoek gegaan en hebben een paar gave manieren om jullie familie en vrienden van jullie trouwplannen te laten weten op een rijtje gezet. Laat je ons wel even weten wat het is geworden?

  1. Party time!

Is er iets leuker dan een feestje vieren ter ere van jullie liefde? Geef een feestje zonder reden en wanneer de gasten arriveren verras je ze door te vertellen over jullie huwelijksplannen. Zo begint jullie trouwdag stiekem al goed met een verlovingsfeestje!

 

  1. Huisdier in the picture

Hebben jullie samen een huisdier? Zet deze dan in the spotlight en laat jouw huisdier de verlovingsring dragen of zet hem of haar ermee op de foto!

 

  1. Changing your last name

De grootste verandering aan het huwelijk is  dat je wellicht je achternaam gaat veranderen! Dus hoe leuk is het om op deze manier de hele wereld te laten weten dat je gaat trouwen? Schrijf je nieuwe naam, bijvoorbeeld I’m going to be Mrs. de Jong, op een bord en maak hier een foto van.

 

  1. Tying the knot

In het Engels zegt men vaak ‘tying the knot’ voor wanneer mensen zich verloven. Een knoop wordt al eeuwen in vele culturen gezien als een symbool voor eeuwige liefde. Daarom is een huwelijksaankondiging waarbij jullie samen een knoop vasthouden d.m.v. een loveshoot een prachtige manier om te laten zien dat jullie voor eeuwig voor elkaar kiezen! Kijk hier voor ons brede aanbod in fotografen die jullie kunnen helpen met gave loveshoots.

Wat vind jij van deze huwelijksaankondigingen? Heb jij nog andere ideeën? Laat het ons weten! Bekijk voor meer tips over de voorbereidingen voor jullie huwelijk hier.

Liefs,

Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.