Onverhoopt je bruiloft moeten annuleren? Verplaats hem naar de winter!

Het is een gewoonte geworden dat veel bruidsparen voor een zomerse bruiloft kiezen, maar Mirjam van Marry and More  weet als ‘Winterse Weddingplanner’ dat die keuze niet vanzelfsprekend is. De charmes en sfeervolle elementen van een winterse bruiloft bezorgd een compleet andere belevenis van jullie trouwdag.  

Trouwen in of bij de sneeuw, bossen en bergen

De winterse bruiloften vinden plaats van oktober t/m april. Bruidsparen die graag willen trouwen in de wintertijd hebben te maken met meerdere seizoenen: de herfst, de winter en de lente. Hierbij kan de natuur en het klimaat verschillend zijn. Hierdoor krijgt de locatie een hele andere uitstraling.  

Veel trouwlocaties in Nederland liggen in het bos. Van trouwen in een berghut tot binnen bij de haard. Het is allemaal mogelijk! Zien jullie het al voor je? Ontvangen worden door alle gasten met een boog van brandende fakkels en elkaar het ja-woord geven in een winterse berghut of wat dachten jullie van elkaar het ja-woord te geven in de bergen op de piste omringt door meters sneeuw?  

Winterse sfeer- en stylingselementen en gerechten tijdens het proost-moment

Als jullie gaan trouwen in december kan het ontzettend romantisch zijn om Kerst hierbij te betrekken. Het proost-moment omringd met verlichte kerstbomen, kersttakken en brandende vuurkorven of zijn jullie echte wintersporters? Al een gedacht aan een bruiloft met als thema skiën? Houten lange tafels, een echte skibar en verschillende punten waar je een pizza kunt maken of een lekker warm drankje kan nuttigen. In plaats van een luxe skibar kan je ook denken aan een heerlijke apfelstrüdel met vanillesaus. De apfelstrüdel wordt natuurlijk aangesneden door het bruidspaar omringt door alle daggasten 

Over de feest en huttenavond en alle extraatje wat bij een winterse bruiloft hoort is natuurlijk nog veel meer te vertellen. Mirjam van Marry and More vertelt jullie er graag meer over! 

Trouwen in de meest romantische periode van het jaar 

Overweeg je na het lezen van deze blog om in de winter te gaan trouwen. Romantischer dan rondom de kerstdagen gaat het niet worden ;-). Willen jullie meer informatie over de mogelijkheden? Mirjam helpt jullie graag verder. Als jullie gebruik maken van de kortingscode2020 ontvangen jullie 20% korting op je offerte! Deze korting is geldig t/m 30 april 2020. Neem voor meer informatie contact op met Marry and More.

Fotograaf: eigen beeld

Liefs,

Lynsey
Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

1 Opmerking

  1. […] bruiloft naar het najaar van 2020. Een winterbruiloft heeft namelijk haar eigen charmes. Lees er hier meer […]

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.