Online rondleiding bij trouwlocaties

Trouwlocaties Onlinerondleiding

Van plan om dit najaar of in 2021 trouwen? Veel bruidsparen hebben hun bruiloft deze periode moeten uitstellen en deze bruiloften worden veelal verplaatst naar het najaar of 2021. Samen met de bruiloften die al gepland stonden wordt vast het een drukke periode. Wil je zeker zijn dat je favoriete locatie plek heeft? Leg de locatie tijdig vast. Maar hoe doe je dat als ze dicht zitten? 

Plan een online rondleiding! Vraag naar de trouwlocaties die jullie op het oog hebben naar de mogelijkheden. Met een online rondleiding krijgen jullie een goed beeld van de locatie en kunnen jullie direct al jullie vragen stellen. 

Verwachtingen 

Voordat je daadwerkelijk een afspraak maakt voor een (online) rondleiding is het belangrijk dat jij en je partner dezelfde verwachtingen hebben. Gaan jullie voor chique of gezellig? Ook is het belangrijk dat jullie een goed beeld hebben bij de prijs en locatie. Dichtbij huis of toch ver weg? Bij het laatste is het ook belangrijk om naar eventuele overnachtingsmogelijkheden te kijken.  

De rondleiding 

Als jullie de verwachtingen helder hebben dan kunnen jullie een (online) afspraak inplannen. Op basis van jullie verwachtingen kunnen jullie een selectie maken van de mogelijke locaties. Vraag in deze tijden of het mogelijk is om dit online te doen. 

Bekijk niet alleen de ruimtes waar de ceremonie, diner of feest plaatsvindt maar vraag ook of ze tijdens de online rondleiding de ruimtes willen laten zien waar jullie je even kunnen terugtrekken en vraag ook of je toiletten mag zien. Toch fijn als je enigszins bent voorbereid met je trouwjurk 😉.  

Denk verder ook aan de indeling. Hoe zit het met de decoratie en verlichting? En wat dachten jullie van de muziek? Vergeet ook de drank en de catering niet. Kan dit op nacalculatie of kopen jullie de drank uit? Dit zijn pas drie regels met ontzettend veel punten waar jullie aan kunnen denken! Zorg dat jullie alles op papier hebben. Zo vergeten jullie niets. 

Bieden de locaties waar jullie je oog op hebben laten vallen geen online rondleidingen aan? Vraag er voor de zekerheid toch naar. Dikke kans dat ze hier helemaal niet aan gedacht hebben en staan ze open voor dit leuke idee. 

Op onze website bieden wij volop inspiratie voor bruidsparen. Benieuwd naar ons aanbod van trouwlocaties? Kijk hier.  

Liefs,

Lynsey
Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.