Online je bruiloft plannen

Van plan om deze winter of in 2021 trouwen? Veel bruidsparen hebben hun bruiloft moeten uitstellen. Ook waren veel bruidsparen druk bezig met het plannen van deze bruiloften of hadden zij al afspraken staan om bijvoorbeeld langs te komen op locatie.

Omdat we alle hoop blijven houden dat 2021 een mooi trouwjaar gaat worden is het belangrijk om niet te stoppen met het plannen maar om op zoek te gaan naar alternatieven.

Ook is het een mooi moment voor mensen die locaties verhuren, neem de bruidsparen online mee! Plan een online rondleiding en laat de bruidsparen de sfeer proeven.

Voor aanstaande bruidsparen: vraag naar de mogelijkheden bij de trouwlocaties die jullie op het oog hebben. Met een online rondleiding krijgen jullie een goed beeld van de locatie en kunnen jullie direct al jullie vragen stellen.

Verwachtingen

Voordat je een afspraak maakt voor een rondleiding is het belangrijk dat jullie helder hebben welke verwachtingen jullie hebben voor de locatie en welke sfeer belangrijk is. Willen jullie een locatie die chique oogt of juist meer casual? Wil je dat de aankleding door de locatie wordt gedaan, regel je dit zelf of in samenwerking met een weddingplanner?
Ook is het belangrijk dat jullie een goed beeld hebben bij de prijs en locatie. Dichtbij huis of toch ver weg? Mochten er gasten komen die verder moeten reizen is een overnachtingsoptie ook altijd een mooie bijkomstigheid.

De rondleiding

Als jullie de verwachtingen helder hebben dan kunnen jullie een (online) afspraak inplannen. Vaak kan je online al veel informatie vinden, bekijk dit eerst voordat je de afspraak maakt bij een locatie.

Bekijk niet alleen de ruimtes waar de ceremonie, diner of feest plaatsvindt maar vraag ook of ze tijdens de online rondleiding de toiletten bijvoorbeeld kunnen laten zien. Toch fijn als je enigszins bent voorbereid met je trouwjurk 😉. En dat je ook niet voor een verrassing komt te staan wanneer bijvoorbeeld een minder valide persoon gebruik moet maken van het toilet.

Wil je alles laten doen door het bedrijf? Vraag of ze foto’s hebben en lookboeken om te zien of je zelf keuzes hierin kan maken.
Mocht je alles willen laten verlopen via een weddingplanner, vraag dan aan hem om haar voor een checklist die je bij het gesprek kunt houden voordat je samen in gesprek gaat. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om samen met je weddingplanner de online rondleiding in te plannen.

Vragen is vrij

Is het niet duidelijk of de locatie die je hebt gezien een online rondleiding heeft, vraag er dan naar. Misschien is de mogelijkheid er wel maar hebben ze er zelf nog nooit over nagedacht.

Mochten ze dit niet hebben, maar wil je wel heel graag de locatie bekijken, vraag dan hoe ze de richtlijnen hanteren en plan een (privé) bezoek in.

 

Op onze website bieden wij volop inspiratie voor bruidsparen. Benieuwd naar ons aanbod van trouwlocaties? Kijk hier.

Liefs,

Lynsey
Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.