Moet jij je zorgen maken om je trouwjurk door het coronavirus?

Dat het coronavirus de trouwwereld heeft bereikt weten we inmiddels allemaal, vele huwelijken in maart en april gaan niet door en wellicht in de periode daarna ook niet.

Trouwjurk

Trouwjurken zijn in deze periode ook lastiger verkrijgbaar en ook het verrichten van aanpassingen aan jouw bruidsjurk zijn niet meer zo vanzelfsprekend als een maand geleden. Maak jij je al lichtelijk zorgen over je trouwjurk. Wordt hij op tijd geleverd? Kunnen aanpassingen nog wel doorgevoerd worden? Deze zorgen zijn best terecht want het is op dit moment zo dat sommige stoffen, kant en parels niet op voorraad zijn en dat de levertijden van de jurken bij bruidsmode merken flink kunnen oplopen!

Wij raden je aan om in alle gevallen voor je vragen even contact op te nemen met de bruidsmodewinkel. Misschien kunnen ze je wel helpen met aanpassingen. Misschien hebben zij ook wel nagedacht over hoe ze jou verder kunnen ondersteunen! Blijf communiceren met je winkel en probeer rustig te blijven met elkaar. Iedereen staat op dit moment open om samen te kijken naar oplossingen.

Last minute

Als je last minute nog een trouwjurk moet uitzoeken kan je teleurgesteld worden! Je zou zeggen dat er altijd wel een oplossing te vinden is, alleen kan dat in deze tijden met de Corona maatregelen wel eens lastig worden. Wil je bijvoorbeeld mouwen van dezelfde stof aan de jurk laten zetten? Dit kan lastig zijn omdat de stof misschien lastig te bestellen is.

Grote merken

Is er dan echt reden tot grote paniek? Dat denken wij niet, want gelukkig zijn er nog de grote merken die altijd een goede voorraad hebben zoals Maggie Sottero, Justin Alexander en Bianco Evento. Wel geven ze als advies: overleg met de bruidsmodewinkel wat de mogelijkheden zijn als jij jouw trouwjurk gaat uitzoeken! Wat kan er wel en wat kan er niet?

Maak jij je al zorgen over jouw trouwjurk of heb jij hem al lang en breed binnen en in je kast hangen?

Liefs,

Lynsey
Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.