Je bruiloft in een nieuw jasje!

Helaas worden veel bruidsparen nu getroffen door het coronavirus, waardoor hun bruiloft verplaatst moet worden. Mirjam van Marry and More zorgt voor nieuwe energie want waarom zouden jullie je bruiloft niet gewoon verschuiven naar de winter? 

De voordelen van een winterse bruiloft

  • Authentieke foto’s
  • Stijlvolle ceremonie in Nederland of Oostenrijk
  • Meer trouwlocaties beschikbaar
  • Bijzondere ervaring voor iedereen
  • Stijlvolle dresscodes geeft meer variatie
  • Geen zorgen over de weersvoorspelling
  • Meer sfeer- en stylingelementen en gerechten
  • Tarieven liggen fors lager

Authentieke foto’s 

Een herfst-, lente,- en wintershoot zullen unieke foto’s met zich mee brengen: meer kleur en meer realiteit van de natuur. Maar voor het bruidspaar zal dit ook voor andere bijzondere unieke foto’s zorgen.   

Kiezen jullie voor een winterse bruiloft in Oostenrijk? Dan is een foto samen in de sneeuw in een skilift uniek! Bij een winterse bruiloft behoren onder andere: een winterse omgeving, boomstammenschijven, schapenvachten, kerstbomen, veel verlichting, een buitenbar, schapenvachtjes, brandende vuurkorven en fakkels, met witte lampionnen en uitzicht over de witte weilanden en/of besneeuwde bergen.   

Nederland en Oostenrijk 

Mirjam van Marry and More is naast weddingplanner in Nederland ook gespecialiseerd in het organiseren van een winterse bruiloft in Oostenrijk. Een winterse bruiloft kan uitstekend in Nederland plaatsvinden, want er zijn voldoende locaties in Nederland die een winterse uitstraling en sfeer bevatten. Willen jullie zelfs in de ‘echte’ sneeuw trouwen, dan hoort dit zeker tot de mogelijkheden.   

Zijn jullie beide fan van wintersport en dol op de bergen van Oostenrijk en dromen jullie ervan om in de sneeuw en/of bergen te trouwen? Er zijn veel elementen die hier natuurlijk bij komen kijken, maar met een ervaren weddingplanner is dit te realiseren.  Met een Oostenrijkse bruiloft krijg je zelf nog meer waarde voor je geld, want je kunt namelijk 2 dagen genieten in het mooie Oostenrijk. Uiteraard is er voldoende keuze qua locaties denk hierbij aan een familie hotel of een luxe vijfsterrenhotel.  

Meer trouwlocaties beschikbaar 

Willen jullie heel graag jullie bruiloft in de wintertijd laten plaatsvinden, maar liever niet met een wintertintje, dan kunnen jullie ook terecht bij andere trouwlocaties in Nederland.  

Trouwlocaties zullen heel blij worden van bruidsparen welke in de winter willen trouwen omdat vanwege het coronavirus veel wordt geannuleerd/verschoven. Als al deze bruidsparen hun bruiloft doorschuiven naar voorjaar/zomer 2021 valt (bijna) al het inkomen voor 2020 weg. 

Bijzondere ervaring voor iedereen 

Gasten gaan een hele andere bruiloft beleven dan bij een zomerse bruiloft. Natuurlijk niet vanwege de liefde en romantiek, maar wel omtrent de sfeer, styling, elementen en gerechten

Stijlvolle dresscodes geeft meer variatie 

Trouwen in de wintertijd zorgt er voor dat alle gasten nog meer variaties laten zien wat betreft kleding. Dit geldt natuurlijk ook voor het bruidspaar. In deze tijd zijn er andere stijlen op meerdere manieren in te zetten. De kleuren van de wintertijd zijn ook dermate anders dan in de zomer. Je kunt hierbij denken aan de warme, sfeervolle en romantische kleuren. 

Geen zorgen meer over de weersvoorspelling

Trouwen in de wintertijd betekent ook geen zorgen meer over de weersvoorspellingen. Willen jullie heel graag buiten trouwen? Heaters bieden de oplossing! Gaan jullie voor een binnen locatie dan biedt de locatie exact de sfeer die jullie voor ogen hebben.

Trouwen in de meest romantische periode van het jaar 

Denken jullie na het lezen van deze blog ‘ja wij willen in de winter trouwen’ stuur dan een e-mail naar Marry and More en gebruik de kortingscode Winter2020 en ontvang maar liefst 20% korting op je offerte! Deze code is geldig t/m 30 april 2020. Voor meer informatie neem contact op met Mirjam.

Foto: Natuurlijk Kloof in Bergen

Fotograaf: Lianne Snoek

Liefs,

Lynsey
Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.