Huwelijksaanzoek aan het plannen? Hierbij 8 ideeën!

header trouwen boeket trouwjurk trouwpak

Iedere geliefde wil het aanzoek zo origineel mogelijk maken en laten passen bij wat zijn of haar geliefde leuk vindt. Je kent zelf je partner het best en kunt dan ook al snel strepen in het onderstaande lijstje. Wij zijn opzoek gegaan en hebben vanuit onze jarenlange ervaring een lijstje kunnen maken met originele ideeën.

1.Pizzadoos

Is jouw geliefde gek op pizza? Laat de pizzabezorger dan een klein extraatje toevoegen aan de bestelling (een verlovingsring uiteraard!). Bij het openen van de pizzadoos zal je geliefde de ring vinden en ga je op je knieën!

2. Vliegtuigbanner

Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat! Hoe gaaf is het om op een mooie,zonnige dag een vliegtuig voorbij te zien komen met de naam van je geliefde en daarachter: Wil je met me trouwen? Het is best lastig om een bedrijf te vinden die je hiermee zou willen helpen. Als het je echter lukt, heb je een super origineel aanzoek waar ze het in de hele regio over zullen hebben!

3. De bioscoop

Een klassieker maar niet minder leuk: een huwelijksaanzoek tijdens de filmaankondigingen. Neem je lief mee naar de bioscoop en zorg ervoor dat je van te voren een filmpje hebt ingezonden naar het theaterpersoneel. Wanneer je geliefde rustig popcorn zit te eten en jouw gezicht op het scherm ziet verschijnen is dit uiteraard een grote verrassing!

4. Fotohokje

Sowieso is het natuurlijk al erg romantisch om samen in een klein fotohokje foto’s te maken. Nog leuker als je tijdens het moment dat de foto’s genomen worden de ring tevoorschijn haalt. Zo hebben jullie hét moment gelijk vastgelegd!

5. In het vliegtuig

Ga je binnenkort op vakantie? Start je vakantie dan bijzonder door op 10 km hoogte je aanzoek te doen. Stem dit even af met de crew en het zal een onvergetelijk moment worden.

6. Dans of muziek

Heb je een beetje gevoel voor ritme? Of heb je een mooie stem? Verwerk je aanzoek dan in een dans of zelfgeschreven nummer! Hoe persoonlijker je aanzoek is, hoe mooier.

7. Familie & Vrienden

Vraag familie en vrienden ergens klaar te staan met bijvoorbeeld t-shirts of borden waarop de letters (of woorden) staan die samen de vraag ‘Wil je met me trouwen’ vormen. Neem je vriend of vriendin mee voor een romantische wandeling op een leuke plek en zorg dat zij daar klaar staan. Na het aanzoek kun je het meteen samen vieren!

8.Fotoslinger in het park

Maak een slinger met allemaal mooie momenten uit jullie relatie en hang deze op in het park of in het bos. Dit kan natuurlijk ook een andere plek zijn die bijzonder voor jullie is. Stuur je lief een berichtje dat ze naar deze bijzondere plek moet komen en hang aan het einde van de fotoslinger een ring. Nu alleen nog even op de knieën gaan…

En? Zit er wat voor jou tussen? Laat het ons weten in de comments! Vergeet ook niet mee te doen met onze winactie om een videograaf te winnen op jouw bruiloft!

Liefs,

Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.