Het liefdesverhaal van Sanne en Lisa

Sanne en Lisa hebben een tijdje geleden mee gedaan aan onze winactie. Zij hebben een videograaf gewonnen die opnames zal maken tijdens hun bruiloft. Van een ‘aangeschoten’ ontmoeting tot een romantisch huwelijksaanzoek in Solden: Lees hieronder snel het verhaal van Sanne en Lisa.

“Toen we elkaar 8 jaar geleden tegenkwamen op de bruiloft van Lisa’s voetbaltrainer en de keepster uit Sanne haar voetbalteam was dat niet meteen liefde op het eerste gezicht. Het is ook niet echt dat we elkaar daar hebben ‘leren kennen’. We kruisten elkaar op de toiletten. Lisa was, zoals velen haar kennen op een feestje, lekker aangeschoten. Sanne kon (daardoor) geen touw vast knopen aan wat ze allemaal te vertellen had en we gingen weer ieder ons eigen weg. Een aantal maanden later zijn we toch weer met elkaar in contact gekomen. We zijn wat gaan drinken, gaan lunchen, een avondje naar de plaatselijke kroeg en begonnen elkaar steeds leuker te vinden. Na een aantal weken daten kregen we een relatie.  

De eerste 3 jaar woonden we allebei nog thuis. We deden veel leuke dingen samen, gingen veel weekendjes weg, avondjes uit. We gingen samen op vakantie, waaronder ieder jaar op wintersport, waar Lisa net als Sanne ook helemaal verslaafd geraakt is aan snowboarden. Na 3 jaar zijn we samen gaan wonen, eindelijk ons eigen huis in Alblasserdam, waar we allebei opgegroeid zijn. Toen hebben we elkaar pas écht leren kennen.

In maart 2018 gingen we samen op wintersport naar Solden, in Oostenrijk. Solden is een gebied met veel hoge bergtoppen, waar je op minstens 3000 meter hoogte naar beneden kan snowboarden. Op één van die bergtoppen staat het Ice Q restaurant. Een nieuw, modern restaurant waar ook een scene van een van de laatste James Bond films is opgenomen. Daar wilden we allebei graag heen, maar dat moet met een grote skilift. Iets waar Lisa normaal niet zo’n liefhebber van is. Daarnaast had Sanne die week heel erg last van haar rug. Toch wilde Lisa per se op de 2e dag van de vakantie naar de Ice Q. Eenmaal boven bleek het terras, met het mooiste uitzicht, dicht te zijn. Sanne had er al snel de pest in: een zere rug en het mooie uitzicht waar we voor kwamen onbereikbaar. Maar toen Lisa er toch op aan bleef dringen nog even te wachten en het terras uiteindelijk open ging, ging er wel een lampje branden. Niet veel later ging Lisa traditioneel op haar knieën en vroeg ze Sanne ten huwelijk. Mét ring en mét een heerlijk glaasje champagne. En natuurlijk zei Sanne meteen ja.

Direct na thuiskomst zijn we begonnen met organiseren, maar al snel bleek dat we beiden liever iets langer te tijd wilden nemen om alles te goed plannen. Toen hebben we besloten om in 2020 te gaan trouwen. Begin dit jaar zijn we actief begonnen met het zoeken naar locaties. Best lastig, want we hebben allebei best specifieke wensen en we houden allebei niet van veel traditionele elementen van een bruiloft. Zo gaat Sanne ab-so-luut niet trouwen in een jurk, willen we geen fotoshoot in een park of bos, vinden we het eten belangrijker dan het trouwen zelf en willen nog liever dat onze gasten in hun pyjama komen dan iets waar ze zich niet prettig in voelen. Onze bruiloft moet vooral een gezellig feest worden, dat ongelofelijk goed bij ons past. En die locatie, die hebben we gevonden.

De actie van trouwdag.nl vonden we meteen heel erg leuk. We hadden al eerder gesproken over een videograaf en toen deze actie op ons pad kwam heeft Lisa ons meteen ingeschreven. We vonden het best spannend, je deelt toch iets wat anders best privé is. De eerste 2 rondes konden we niet anders dan afwachten. We deelden het verhaal van ons aanzoek en we bleken bij de laatste 6 deelnemers te zitten. Ook toen konden we alleen maar wachten. Toen bleek dat we bij de laatste 2 koppels zaten kon het stemmen beginnen. We hebben er écht alles aan gedaan, Lisa heeft 5 dagen lang non-stop mensen gevraagd op ons te stemmen. De wedstrijd liep tijdens Koningsdag en we hebben zelfs in de kroeg wildvreemde mensen aangespoord om te stemmen. Toen we uiteindelijk gewonnen bleken te hebben waren we natuurlijk super blij.

We zijn inmiddels weken verder en iedere week worden we nog wel eens gefeliciteerd door iemand die aangeeft op ons gestemd te hebben. Nu snel door met plannen en organiseren, want de bruiloft staat inmiddels vast in mei 2020. Bedankt trouwdag.nl, voor het compleet maken van ons dag met een videograaf!”

Wij van trouwdag wensen jullie alvast een fantastische dag! Erg leuk om jullie verhaal te lezen❤️.

Liefs,

Lynsey
Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.