Het kiezen van jullie trouwvervoer

Met een limousine, een oldtimer of met paard en wagen? Er zijn ontzettend veel opties voor het trouwvervoer. Waar moet je op letten? Welke mogelijkheden zijn er allemaal?

Afstand

De afstand is een belangrijk onderdeel waar je rekening mee moet houden. Kiezen jullie voor de motor en is het 10 graden, dan is het misschien wat aan de koude kant om met je trouwjurk op de motor 10 kilometer af te leggen…

Wel of geen chauffeur

Gaan jullie zelf rijden of nemen jullie een chauffeur? Het lijkt super romantisch maar als jullie kiezen voor een oudere auto dan moet je er ook nog mee overweg kunnen! Een oudere auto heeft namelijk vaak wel een gebruiksaanwijzing. Een chauffeur kan in dit geval een hoop stress ontnemen. Als je zelf gaat rijden dan is het misschien verstandig als je een proefrit voor die tijd gaat maken. Zo krijg je een beetje een goed gevoel bij de auto. Houd er tevens rekening mee dat als je zelf gaat rijden je geen druppel alcohol kan drinken.

Soort auto

We schreven hierboven al dat er ontzettend veel keuze is betreft het soort trouwauto. Het is bij het bepalen van het vervoer handig als je weet hoe je jurk eruit gaat zien. Als je namelijk kiest voor een echte prinsessenjurk dan moet je natuurlijk wel in de auto passen zonder te veel gedoe. Een mini is dan misschien geen handige keus. Kies je voor een sportauto houd er dan ook rekening mee dat dat deze vaak maar plek heeft voor twee! Een van jullie zal dan de auto moeten besturen.

Meer inspiratie op doen? Neem een kijkje op onze website en wie weet kom jij aanrijden samen met je verloofde in een prachtige limousine!

Liefs,

Lynsey
Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.