Entertainment voor jong en oud op jullie bruiloft!

Wanneer jullie trouwdag aanbreekt is het natuurlijk leuk om voldoende entertainment te bieden voor jong en oud. Tijdens de bruiloft kunnen er allerlei spelletjes en activiteiten georganiseerd worden. Hieronder vind je wat inspiratie voor jullie bruiloft!

Mega Jenga
Je kent het vast wel! Het blokkentorentje die je niet mag laten omvallen wanneer er om de beurt een steen wordt uitgetrokken. Hoe leuk is het om een mega variant van Jenga op je bruiloft neer te zetten. Zorg wel dat dit spel op een veilige plek staat, waar niemand gehinderd wordt, in verband met de vallende blokken.

 

Karaokebar
Dit kan niemand weerstaan. Na wat drankjes keihard meezingen met je lievelingsnummer. Laat iedereen eerst genieten van de band/DJ, het dansen en een drankje. Zorg dat je voor de karaoke een uurtje voor uitrekt op de eind van de avond. Niet iedereen kan het zingen (schreeuwen) waarderen 😉.

Photobooth
Iedereen vindt het leuk om herinneringen te bewaren en later nog eens terug te zien. Met een digitale photobooth kun je uiteindelijk alle foto’s delen met jullie gasten. Om de photobooth aantrekkelijk te maken, kunnen jullie een leuk hoekje inrichten waar de gasten foto’s kunnen maken.
Hang een mooi doek of gordijn aan de muur. Denk aan glitters, planten, patroontjes of kralen. Dit ziet er al veel aantrekkelijker uit dan een saaie muur.

 

Ringwerpen
Een spel dat vooral leuk is voor buiten: Ringwerpen. Zet een aantal lage bierkratjes neer met de flesjes er nog in. Zet een paar meter verder een bak neer met ringen. Zo kan iedereen zich vermaken met een wedstrijdje ringwerpen.

Dansen, dansen en nog eens dansen
Als je een dansvloer hebt dan zullen veel van je gasten wel willen dansen. Het probleem is vaak dat de vrouwen nette schoenen (hakken of stiletto’s) aan hebben, die zij niet vaak in het dagelijks leven zullen dragen. Dit kan blaren opleveren na een hele dag lopen op deze schoenen. Je wilt natuurlijk niet dat de gasten om deze reden niet zullen dansen. Zet een aantal bakken bij de dansvloer met teenslippers erin (denk aan verschillende maten). Zo kunnen de dames even die pijnlijke schoenen uittrekken en losgaan op teenslippers!

 

Vuurwerk
Als jullie de bruiloft buiten vieren op een mooie zomerdag, kan ’s avonds vuurwerk afgestoken worden. Waarschijnlijk is er geen vergunning voor zwaar vuurwerk. Maar zelf sterrenflikkers aansteken zullen je gasten zich ook erg mee vermaken. Zet wanneer het donker wordt een aantal emmertjes met sterrenflikkers neer zodat gasten deze zelf kunnen pakken. Vergeet geen aansteker of lucifers er naast te leggen!

Heb je naar aanleiding van dit blog vragen? Neem vooral contact met ons op! We spreken je graag. 😊

Liefs,

Lynsey
Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

1 Opmerking

  1. […] Na de ceremonie is het natuurlijk tijd voor een feestje. Tijdens het feesten is het fijn als er meer te doen is dan alleen dansen. Wij hebben weer een aantal leuke activiteiten voor jouw gasten op een rijtje gezet! Wil jij meer activiteiten inspiratie? Lees dan deel 1. […]

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.