Een stukje opvoeren op een bruiloft? Dit is wél leuk.

Wil jij het toekomstige bruidspaar entertainen met een leuk stukje op de bruiloft? Doe dan alsjeblieft geen ABC-tje. A is voor altijd samen, B is voor bijzonder stel… Dit kan niet meer! Wij hebben ideeën voor bruiloftsstukjes die wél leuk zijn.

Mr & Mrs spel
In plaats van een stukje opvoeren, kun je ook het bruidspaar het werk laten doen. Bij dit spel zitten de bruid en bruidegom met hun ruggen tegen elkaar aan. De bruid en bruidegom pakken van elk paar één schoen in de hand. De spelleider stelt vervolgens vragen over het koppel. Zij moeten antwoord geven door een schoen van zichzelf of de ander in de lucht te steken. Voorbeelden van zulke vragen: Wie maakt de meeste rommel? Wie kan het beste koken? Het paar houdt de schoen van diegene omhoog bij wie deze vraag het best past.

Veiling
Je hebt (zogenaamd) in het huis van bruidspaar dingen gehaald die je op de bruiloft gaat veilen. Dit kan zo flauw zijn als je zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan een Playboy, Suske en Wiske of een afstandsbediening. Je kunt ook echt dingen uit hun huis halen wanneer dit gewaardeerd wordt. De opbrengst gaat naar het bruidspaar. Zij kunnen zelf ook meebieden 😉.

Afvalrace
Regel een groot scherm waar foto’s/dia’s afgespeeld kunnen worden. Bij elke dia is een foto van of over het bruidspaar te zien met vragen erbij. Denk aan vragen als: Hadden ze op deze foto al een relatie? Het publiek (vrienden en familie) kunnen met een rood of groen bordje op ‘ja’ of ‘nee’ stemmen. Degenen die het fout hebben vallen af. Uiteraard doet het bruidspaar ook mee.

Welk stukje gaan jullie opvoeren of wat hebben jullie gedaan op een bruiloft? Laat het ons weten onder dit blog of via onze social kanalen Facebook/ Instagram

Liefs,

Lynsey
Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.