Een foodtruck op jullie bruiloft

Foodtruck Trouwdag.nl

Je kunt ze niet meer wegdenken op een festival, uit het straatbeeld en tegenwoordig zie je ze steeds meer verschijnen op bruiloften: foodtrucks! Foodtrucks hebben het imago dat ze vooral passen bij een festival/boho bruiloft en dat is ook zeker zo. Maar ook bij klassieke bruiloften kunnen ze een enorm leuke toevoegingen zijn. De keuze is reuze, ze zien er super tof uit (leuk voor de foto’s!) en daarom geven we je in dit blog graag wat food-spiration…

  1. Oer-Hollandse snacks

Je bent deze foodtruck vast wel tegen gekomen want er is niks lekkerder dan een late night snack toch? Dit gun jij je gasten natuurlijk ook! Met Oer-Hollandse snacks zoals een patatje, kroket of kaassoufle maak je elke gast blij! Een snackwagen huren is daarom altijd een goed idee. Neem eens een kijkje bij.

  1. Exclusieve bubbels

Zeg je trouwen, dan zeg je champagne. En aangezien je trouwen maar één keer doet in je leven (hopelijk 😉) horen daar exclusieve bubbels bij! Bruut Champagne is de créme de la créme onder de champagne en wij zijn groot fan! Hoe leuk is het om een toffe foodtruck met allerlei verschillende bubbels aan te kunnen bieden bij het proost moment? Neem gauw een kijkje bij Bruut Champagne.

  1. Gehaktballen Expres

Wil jij het net even anders aanpakken op je bruiloft? Ga dan voor de gehaktballen expres! Alleen al voor het uiterlijk van deze foodtruck zou je deze partij willen inhuren. Daarnaast: hoe leuk is het om je gasten een combinatie van de lekkerste (gehakt) ballen aan te kunnen bieden?

  1. IJswagen

Vooral in de zomer mag een ijswagen eigenlijk niet ontbreken! Het is de perfecte manier om je diner te eindigen, of je gasten ’s nachts een heerlijke snack te kunnen aanbieden. Bij Catering Cor Jansen kun je een ijswagen kiezen met schepijs.

Liefs,

Lynsey
Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.