De tofste trouwauto’s

De locatie is geregeld, een prachtige jurk is besteld en de gasten zijn uitgenodigd. Er ontbreekt echter nog een ding; het vervoer! Hoe gaan jullie naar de locatie toe? Een limousine of een motor? Er zijn veel mogelijkheden! Wij lichten er drie voor je uit!

Engelse Taxi

Al eens gedacht aan een Engelse Taxi? Een Engelse Taxi is een klassieke trouwauto. Engelse Taxi werd in 1958 gelanceerd en maakt momenteel al 60 jaar deel uit van het straatbeeld van London en andere Engelse steden. Naast dat een Engelse Taxi natuurlijk een prachtige klassieke auto is, zit er verrassend veel ruimte in! In de ‘normale’ situatie zijn deze taxi’s uitermate geschikt om naast jij en je partner ook bijvoorbeeld nog jullie bruidsmeisjes mee te nemen. In de huidige situatie is dat misschien wat lastig. Mocht er toch voldoende ruimte zijn denk er dan eens aan om jullie fotograaf mee te nemen. Een laatste moment met jullie tweeën voordat jullie de gasten gaan zien kunnen prachtige plaatsjes opleveren.

Trouwen op de motor

Trouwen op een motor, super stoer! Als jij of je bruidegom een motorrijbewijs heeft kan je natuurlijk zelf veilig op de motor stappen. Met een trouwjurk op een motor stappen is nog wel een ding. Een motor met zijspan is ook een goede optie. Met een zijspan hoef je geen speciale kleding aan en jij kan gewoon met de jurk in het zijspan. De bruidegom moet dan wel over een motorrijbewijs beschikken want iemand moet toch de motor besturen 😉.

Chevrolet Bel Air

Laat je vervoeren met een prachtige Chervrolet Bel Air uit 1960 en maak je bruiloft nog memorabeler. De auto is ideaal voor bruiden met een mooie klassieke jurk. De auto geeft voldoende ruimte voor je hoepeljurk en sleep.

Weten jullie na het lezen van dit artikel welk vervoer jullie gaan kiezen? Maak snel een afspraak via onze website!

Liefs,

Lynsey
Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.