De bruiloft!

De bruiloft

6 maanden lang hebben we ernaartoe geleefd maar het is nu eindelijk zover! De bruiloft. Maar wat moet je echt niet vergeten op de mooiste dag uit jullie leven? 

Het ontbijt 

Waarschijnlijk begint de dag vroeg! Zorg ervoor dat je een goed en stevig ontbijt neemt waar je een poosje op kan teren. Het zou een beetje vervelend zijn als je voor de ceremonie al om bent gekukeld van de honger.  

Styling en make-up 

Zorg dat je voldoende tijd hebt uitgetrokken voor je haar en make-up. Je hebt als het goed is al een keer een proefkapsel/make-up gehad maar dat wil niet zeggen dat het nu allemaal in een keer goed gaat. Gemiddeld genomen moet je ongeveer 45 min tot 1 uur voor alleen je make-up uittrekken. 

Bloemen 

Maak een afspraak met je ceremoniemeester of bruidegom dat hij of zij je bruidsboeket op haalt. Dit scheelt een hoop gestress en zo kan jij je richten op de make-up, haar en je jurk! 

Rust 

Geef jezelf een moment van rust. Zo kan je je goed voorbereiden en heb je even een momentje voor jezelf. Neem een kop thee en relax even. 

Liefde 

Spreek met je, nu nog verloofde ;-), af gedurende dag om af en toe even een momentje voor jullie zelf te hebben. Je kan je in deze tijd even opfrissen maar ook om met elkaar te genieten van deze bijzondere dag. 

 Trouwdag.nl biedt voldoende inspiratie om jou trouwdag onvergetelijk te maken. Neem snel een kijkje op onze website. 

Liefs,

Lynsey
Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.