Bij de trouwdag komt natuurlijk ook bruidslingerie kijken! Wij van Trouwdag.nl bieden door het hele land de beste bruids- en lingeriezaken aan om jullie grote dag tot een groot succes te maken. Het selecteren van de juiste lingerie is een vak apart, daarom maken wij een uiterst nauwkeurige selectie voor jullie.

Bruidslingerie in elke regio

Trouwdag.nl is er voor iedereen door heel Nederland. Wij delen onze partners in op provincie waardoor we regionale dekking bieden. De juiste bruidslingerie zaak is dus altijd in de buurt. Trouwdag.nl helpt jullie graag bij het vinden van het juiste adres voor prachtige bruidslingerie.

Trouwjurk

Voor een complete trouwdag!

Het organiseren van een bruiloft is al lastig genoeg, dus hebben wij er alles aan gedaan om het vinden van de juiste leverancier voor elk onderdeel van deze dag zo gemakkelijk mogelijk te maken! Dit hebben we gedaan door een doelgerichte zoekbalk op de website te plaatsen. Kies bij ‘Wij zijn op zoek naar’ voor de categorie waarnaar je op zoek bent. Vul daarna de locatie in en zoeken maar! Je kunt bij elke leverancier gemakkelijk een bedrijfsomschrijving zien, maar ook adresgegevens, openingstijden en uiteraard kun je via één druk op de knop contact leggen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over bruidslingerie? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via telefoonnummer 055 207 0680 of via het e-mailadres: info@trouwdag.nl. Het team van Trouwdag.nl staat voor jullie klaar!

Vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram of blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via de nieuwsbrief!

Zelf je eigen bruiloft organiseren?

Op Trouwdag.nl vind je een breed aanbod van adressen om van jouw trouwdag een onvergetelijke dag te maken. Samen met onze partners brengen we je inspirerende ideeën en geven we je tips en tricks om van jouw trouwdag de mooiste dag van je leven te maken. Volg je ons al op Facebook en Instagram? Hier vind jij je dagelijkse dosis trouwinspiratie en leuke winacties!