Alternatieven voor een bruidsboeket

Traditioneel gezien draagt de bruid een bruidsboeket op haar bruiloft. Maar niet iedereen zit daar misschien op te wachten. Er zijn gelukkig tegenwoordig tal van andere opties. 

Een grote bloem  

Houd je wel van bloemen maar vind je een groot boeket te veel gedoe? Kies voor een grote bloem als eyecatcher. Een protea of zonnebloem is hier erg geschikt voor. Eventueel kan je de bloem nog aanvullen met wat groene bladeren. 

Grote ballon  

Ballonnen zijn erg leuk en maken je bruiloft extra feestelijk. Ze zijn ook heel geschikt als vervanging voor je bruidsboeket. Neem bijvoorbeeld een grote heliumballon mee of ga voor een tros van meerdere kleine ballonnen. Het touw waar je ballon mee vast houdt kan je extra decoreren in de sfeer van het thema van je bruiloft. 

Bloemenkrans in je haar 

Ge op bloemen maar wil je liever je handen vrijhouden? Een bloemenkrans is een leuk alternatief voor het bruidsboeket. Deze bloemenkrans draag je op je hoofd en is meteen een superleuk haaraccessoire. De bloemenkrans past superleuk bij een themabruiloft zoals een Bohemian bruiloft.  

Clutch 

Een bruidsboeket is leuk maar je kan er niks in opbergen. Een clutch biedt de uitkomst. Kies voor een romantische variant of voor een clutch voor glitters. Zeker weten dat jij prachtig voor de dag komt en het is ook nog een super praktisch! 

Meer inspiratie op doen? Neem een kijkje op onze website en wie weet sta jij op je bruiloft met een grote bloemenkrans in je haar! 

Liefs,

Lynsey
Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

1 Opmerking

  1. Of een droogboeket, steeds vaker gebruikt als bruidsboeket!

    Groetjes Marloes

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.