5 unieke huwelijksaanzoeken! - trouwdag.nl

5 unieke huwelijksaanzoeken!Dat het huwelijksaanzoek een heel belangrijk moment is, dat weten we allemaal. Het wordt tenslotte een verhaal dat jullie nog vele malen zullen vertellen. Sommige geliefden doen dit klein en intiem, sommigen pakken juist groots uit. Ben jij van plan je geliefde te vragen? En ben je even inspiratieloos? Wij helpen je op weg door de 5 meest unieke huwelijksaanzoeken voor jou op een rijtje te zetten.

1.Lip-dub-aanzoek

Ze zeggen dat dit het eerste lip-dub- aanzoek ooit was! Isaac verzamelde zestig vrienden en familieleden om door middel van een lip-dub zijn vriendin ten huwelijk te vragen. De YouTube-video werd een grote hit en ze zei uiteraard ja!

2. Peter Pan vraagt Wendy (ja echt!)

De Nederlandse acteur Sandor en de Belgische actrice Lily-Jane zijn niet alleen on stage als Wendy en Peter een stel, maar ook in het echte leven. Samen spelen zij de hoofdrollen in de musical Peter Pan en tijdens een voorstelling in Glasgow vraagt hij haar ten huwelijk. Hoe zoet!

3. Man overbrugt 7.000 km om grootste huwelijksaanzoek ooit te tekenen met GPS

Een Japanner nam in 2010 ontslag om  aan deze romantische daad te beginnen. Hij overbrugde in totaal 7.164 km, meestal te voet maar soms ook met de ferry, wagen of fiets, om het aanzoek uit te tekenen. Hij koppelde GPS-tracking aan zijn tocht, waardoor er thuis de tekst ‘Marry Me’ door een hartje via Google Maps over heel Japan werd uitgeschreven. Dit leverde hem een ‘JA’ van zijn vriendin op én een plaats in het Guiness Book of Worldrecords.

 

4. Aanzoek in strobalen

Zes uur lang heeft hij gezwoegd, maar het is hem gelukt. Een 27-jarige boerenzoon uit Duitsland liet namelijk 150 geperste strobalen komen en vormde daarmee de boodschap: Willst mich heiraten? De strobalen hadden een totale lengte van 70 meter en iedere letter had een hoogte van 3,5 meter. Zijn vriendin zei natuurlijk JA!

 

5. Next level: aanzoek én trouwdag in één!

Zij had één wens: verloven en trouwen op dezelfde dag. Hij regelde het voor haar. Wat wil je nog meer?

Psst… hou onze social media kanalen goed in de gaten, want een origineel aanzoek kan nog wel eens goed van pas komen met onze aankomende winactie…

 

Liefs

Team Trouwdag.nl

 

Bron:

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.