5 ultieme tips voor het kiezen van jullie droomlocatie!

Trouwdag blog met 5 tips voor het kiezen van je trouwlocatie

In ons vorige blog bespraken we al hoe je in 6 makkelijke stappen jouw droomlocatie kunt kiezen. In dit blog geven we je 5 unieke tips waarmee het kiezen van je trouwlocatie helemaal niet meer fout kan gaan! Heb jij nog tips? Laat het ons weten voor alle toekomstige bruidsparen!

Tip 1. Reviews

Bekijk de gegeven reviews van andere bruidsparen bij de trouwlocaties op je longlist. Bruidsparen die je voorgingen zullen zeker eerlijk zijn over hun eigen ervaring waardoor die reviews zeer waardevol kunnen zijn. Let er wel op dat één slechte review niet veel zegt, en dat je hiervoor niet je droomlocatie moet laten schieten. Staat er iets bij een review dat je stoort? Schroom je niet en vraag het na bij de locatie.

Tip 2. Pinterest proof

Hoe meer je online gaat zoeken naar styling en decoratie voor je bruiloft online, hoe gekker je jezelf zelf waarschijnlijk maakt (we know the feeling!). Geloof ons: er is geen bruiloft zo mooi als je Pinterest bord! Laat daarom de styling van je bruiloft niet teveel leiden door Pinterest (en het internet in het algemeen) maar kies iets wat echt past bij de trouwlocatie. Vraag advies bij het personeel van de locatie zelf. Soms is de trouwlocatie zelf al mooi genoeg, of kunnen zij het zelf ook verzorgen!

Tip 3. Houd rekening met het weer

Je kan nog zo hopen op prachtig weer tijdens jullie trouwdag, in Nederland weet je het helaas nooit. Heb jij gekozen voor een buitenlocatie? Vraag dan naar het back-up plan van de trouwlocatie. Wat vind je hiervan? Is dit goed geregeld en vind je dit (bijna) net zo gaaf? Zorg er in ieder geval voor dat je een goed slechtweerscenario achter de hand hebt!

Tip 4. Meerdere ruimtes

Kiezen jullie ervoor (net als 70% van de bruidsparen) om de gehele trouwdag op één locatie te blijven? Ga dan van tevoren goed na of de locatie over meerdere ruimtes beschikt. Dit zorgt voor een meer dynamische dag, leukere foto’s en het zal voor wat reuring zorgen gedurende de dag. Ben jij nog op zoek naar jullie droomlocatie? Kijk hier voor unieke locaties.

Tip 5.  Omzetgarantie

Sommige trouwlocaties gaan uit van een omzetgarantie. Een omzetgarantie is een bedrag dat je gegarandeerd dient te betalen, ongeacht het aantal gasten dat je uitnodigt. Je wilt natuurlijk niet voor onverwachte kosten komen te staan, dus vraag het voor de zekerheid altijd even na.

Hebben jullie andere tips voor onze aanstaande bruidsparen? Of ben jij nog druk met het kiezen van jullie trouwlocatie? Lees dan ook ons blog ‘kies in 6 stappen je trouwlocatie’. Vergeet niet onze toffe trouwlocaties te kijken op de website! En veel plezier met het uitkiezen van jullie droomlocatie!

 

Liefs,

Lynn
Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.