5 Maanden voor de bruiloft? Dit moet er gebeuren

Ben je nog niet zo ver? Lees dan eerst ons blog: 6 Maanden voor de bruiloft? Dit moet er gebeuren.
In dit blog lees je enkele belangrijke tips voor deze periode naar aanloop van jullie huwelijk.

Regel een cateraar
Jullie gasten voorzien van een hapje en een drankje is geen overbodige luxe. Of je nu chique hapjes tijdens je receptie serveert, of een bescheiden borrel houdt. Het is super fijn dat jij niet alles zelf hoeft voor te bereiden en te maken. Catering Cor Jansen of Dufais Catering & Events B.V. kunnen jullie helpen om jullie gasten te verwennen met heerlijk eten en drinken.

Decoratie
Denk vast na over de decoratie die jullie nodig hebben voor jullie ceremonie, diner en feest. Je kunt iemand inhuren die alle decoratie voor jullie regelt en ophangt. Wanneer je dit zelf wil doen is het handig om alvast te kijken wat je mooi vindt. Zo kun je de komende maanden decoratie verzamelen die tijdens jullie bruiloft gebruikt wordt. Vind je het moeilijk om te bedenken wat je allemaal nodig hebt en wil je niks vergeten? Maak dan gebruik van onze decoratie checklist.

Taart
In een prachtige bruidstaart gaat natuurlijk veel werk in zitten. Je wilt natuurlijk een unieke, lekkere taart. Ga op zoek naar iemand die jullie droomtaart kan maken. Op deze manier kun je op tijd de smaken en de stijl van de taart bespreken. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Sweet vibes of Floak Flowers & Cake. Ook als je iets anders wilt dan een bruidstaart ben je bij deze leveranciers aan het juiste adres. Zij kunnen jou ook helpen met een sweet table.

Trouwoutfit
Kijk vast rond naar trouwoutfits zoals een jurk of een trouwpak. Er zijn vele winkels en websites waar jullie terecht kunnen. Wij raden aan om voor trouwkleding echt naar een winkel te gaan. Zij kunnen je heel goed adviseren en op deze manier kun je gelijk kijken hoe het staat. Natuurlijk wil je elkaars outfit nog niet zien. Neem dus vrienden, vriendinnen, je moeder en/of je schoonmoeder mee. Zij kunnen je ook advies geven over jouw outfit. Wil je veel keuze? Ga dan eens naar Prinses Bruidsmode in Apeldoorn. Met twee verdiepingen aan bruidsjurken, zit jouw droomjurk er zeker bij.

Wil je meer trouwinspiratie voor deze onderwerpen? Kijk dan op onze website. Wij hebben een groot aanbod aan cateraars, taart leveranciers en bruidswinkels.

Liefs,

Lynsey
Team Trouwdag.nl

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Laat een opmerking achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.